Wie zijn de mentor coaches bij Mentoring@work?

De mentorcoaches geven maatgerichte ondersteuning van de mentor en de mentee tijdens hun traject. Zij zijn de spil van de organisatie, de draaiende motor gedurende de hele rit.

Ilse en Els zijn:

  • gepassioneerd door mensen van over heel de wereld
  • specialist in het begeleiden van mensen, coördineren en ingangen creëren bij bedrijven
  • bruggenbouwers tussen mensen die voor elkaar een meerwaarde bieden
  • experten die thuis zijn op de arbeidsmarkt
  • empatisch in functie van de leefwereld van de doelgroep van anderstalige werkzoekenden en vrijwillige mentoren

Ilse Janssenswillen

Ilse is zelfstandig ondernemer met als specialiteit ‘Intercultural coaching and training’ bij Core.

In een ver verleden werkte ze voor een lokale overheid gevolgd door een aantal jaren in een internationale onderneming met heel wat anderstalig personeel en diverse vestigingen in diverse landen (Europees en niet-Europees). Een achtergrond waardoor ze zowel in de openbare als de privé arbeidsmarkt goed thuis is.

De laatste jaren voor ze zelfstandig werd, werkte ze voor een internationaal uitzendkantoor, Randstad, waar ze verschillende trajecten doorlopen heeft, gaande van arbeidsbemiddeling, het geven van interne opleidingen tot het uitvoeren en coördineren van diverse projecten rond activering van werkzoekenden uit diverse doelgroepen, de laatste jaren vooral voor mensen met een migratieachtergrond, meer bepaald HOA’s.  Sinds juli 2016 werkte zij samen met Hilda actief mee als  jobcoach / mentor coördinator in 3 projecten voor HOA’s in Limburg (@Level@work, HOA@work en Mentoring@work voor Hoog Opgeleide Anderstaligen).

Werken met mensen met een migratieachtergrond en internationaal werken is haar ‘roeping’. Zoals ze zelf zegt: “Ik ben een Limburger & wereldburger, met een passie voor alle mensen van de wereld”.

il**@me*************.be
gsm +32 (0)496 19 00 21
LinkedIn Ilse
Core vof

Els Maris

Van oorsprong een talenknobbel, een bedrijfstolk Nederlands, Frans, Engels en Duits, aangevuld met Japans. In haar rugzak zitten ook nog een functie als HR manager binnen de commerciële directie van een grote verzekeringsmaatschappij en was haar motto: “ Er is geen prestatie zonder relatie”. Vandaag de dag is Els zelfstandig coach en trainer en deelt ze haar ervaring met leidinggevenden en hun teams op de werkvloer. Leuk weetje: Els was zelf HOA-mentor in één van de vorige projecten, ze weet dus zelf ook wat ‘vrijwilliger zijn’ betekent.

Freelance betekent voor Els ook anderstaligen op maat trainen/coachen in de Nederlandse taal rekening houdend met hun specifieke noden en takenprofiel binnen hun onderneming. Dit deed ze enkele jaren via Elohim Language Services. Els is ook actief als trainer bij Youth Start vzw, waar ze kanszoekende en laagopgeleide jongeren begeleidt om ondernemer te worden van hun eigen leven.

el*@me*************.be
gsm +32 (0)471 31 21 84
LinkedIn Els
www.elsmaris.be

                 
© Copyright 2023 - Mentoring@work